Voorbereidingen fietsvakantie California 2013
Door: Henkadrie
Blijf op de hoogte en volg Henk en Adrie
04 Mei 2013 | Nederland, Nederland
We gaan de toer van 2011, The Pacific Coast Cycling Route, deze vakantie proberen af te maken.
We starten op 10 mei waar we gebleven waren i in San Francisco en fietsende volgende weken naar San Diego.
We blijven de eerste dagen in SF en willen daar natuurlijk weer even doorheen fietsen. Verder zijn van plan de eerste week een auto te huren om eerst het Yosemite National Park te bezoeken. De fietsen blijven dan in SF. Aan het eind van de week halen we deze weer op en beginnen we met de tocht zuidwaarts. De totale afstand volgens de kaart is ongeveer 1000 Km.
Dit keer dus tijd genoeg denken we al moeten onderweg nog wel de nodige hellingen worden genomen.
We gaan het weer allemaal beleven en proberen af en toe een verslagje te maken.
Henkadrie
06 Mei 2013 - 19:55
Aart:
Nogmaals een goede reis en veel plezier gewenst in de States!! We zien de berichten tegemoet! -
06 Mei 2013 - 21:42
Hennie En Dolores:
Veel plezier en goede reis gewenst.
We zien de verslagen wel binnenkomen.
09 Mei 2013 - 23:09
Peter Peeters:
Een hele fijne en voorspoedige reis gewenst en we zijn erg benieuwd naar de reisverslagen.
Toi, toi, toi Lia en Peter -
12 Mei 2013 - 12:51
Alien:
Nu zitten jullie in het vliegtuig en San Francisco komt dichterbij.....goeie reis ....we zijn benieuw naar jullie reisverslagen. Geniet vooral....