Tussen de mimoza en de schapen. - Reisverslag uit El Chorro, Spanje van Henk en Adrie - WaarBenJij.nu Tussen de mimoza en de schapen. - Reisverslag uit El Chorro, Spanje van Henk en Adrie - WaarBenJij.nu

Tussen de mimoza en de schapen.

Door: Henkadrie

Blijf op de hoogte en volg Henk en Adrie

19 Mei 2016 | Spanje, El Chorro

Tussen de mimosa en de schapen.

Vanuit Antequera moeten we eerst weer omhoog naar de route. Omdat het onmogelijk is om dezelfde weg terug te fietsen, daar kom je gewoon niet tegen op, maken we een lus van 2 km de stad uit. We zien nog wat van de stad en komen langs de beroemde arena.
Als we de stad uit zijn hebben we allebei weer het besef weer in de schone buitenlucht te zijn. In de stad met al het gemotoriseerde verkeer hangt echt een opvallende stank van alle uitlaatgassen. Dit merken we ook als auto s achter ons blijven bij een beklimeming omdat er geen uitzicht is en dan als het kan een peut gas geven en ons achterlaten in een blauwe walm.
Tot een uur of 3 hebben we tussen de gele mimosa struiken en de citroen boomgaarden op en neer gefietst maar er was niet echt gang in te krijgen. De vermoeidheid zit nog in de benen. We stoppen in El Chorro en slapen in een oud treinstation in een grote kamer met zwembad voor de deur met erg koud water. El Chorro is bekend om een grote kloof waar je met een helm op je kop doorheen kan lopen. Bussen vol. Wij kiezen voor een tap biertje en proberen de siesta uit.
Henkadrie.

• 19 Mei 2016 - 19:31

Peter Van Wijlick:

Tsjonge jonge, wat een afzien daar in Spanje! Fietsen tussen de mimosa, biertje en siësta.
    Wij werken wel.
    Geniet er maar van.

• 20 Mei 2016 - 14:41

Wim:

Wat zijn jullie verhalen en belevenissen inspirerend en avontuurlijk. Geniet van de omgeving
    en nog veel fietsplezier zonder blauwe walm. Jullie conditie is uitstekend. Toch daag ik jullie uit
    op een pittig partijtje tennis.

• 20 Mei 2016 - 17:07

A3na:

Wat heerlijk zo tussen de Mimosa maar wel zwaar fietsen.
    Bind maar wat takken op je fiets zo heerlijk geurend

• 20 Mei 2016 - 19:08

Gerry De Graaf:

Prachtig en leuk allemaal. Geniet er nog van.

• 20 Mei 2016 - 23:02

Gerda:

Na een weekje Duitsland zonder internet net al je mails opnemen rijtje gelezen.pffff ik ben er moe van ,en jullie dan? Maar door fietsen.... Knap hoor.geniet nog maar lekker deze laatste loodjes. Gr gerda