Door en langs de witte dorpen.
Door: Henkadrie
Blijf op de hoogte en volg Henk en Adrie
21 Mei 2016 | Spanje, Coripe
Na een lekker ontbijt richting Olvera. Eerst toch nog een topje over op de grens van Malaga en Cadiz de Puerto de El Monte. We komen door Setenil de las Bodegas, het beroemde witte plaatsje met grotwoningen en daarin veel horeca. De woningen zijn gebouwd onder en in overhangende rotsen. Het dorpje uit weer langs grotwoningen en flink klimmen en de Trejo weer over om uit het stadje te komen en verder door mooi landschap.
In Olvera pakken we de Via verde de la Sierra op, het fietspad over een oude spoorbaan door stil gebied en weer veel tunnels. Het is weekend en mooi weer dus we zijn niet de enige. In Coripe besluiten we te blijven. Morgen de rest van de Via verde met daarin de langste tunnel van 990 mtr. Onder de Sierra de Coripe door.
Henkadrie.
22 Mei 2016 - 13:11
Hennie En Dolores:
Klinkt allemaal heel leuk zeg!! -
23 Mei 2016 - 08:31
Piet En Carola De Bruin:
goedemorgen Henk en Adrie,
nou jullie hebben heel wat klimkilometers in de benen!! en dan met die warmte hebben jullie weer een top conditie als jullie thuis komen! hier komt het momenteel met bakken uit de hemel, goed voor de tuin dat dan weer wel! Jullie laatste week toch? nog lekker genieten hoor, zo gauw je thuis bent is alles weer
(lekker) gewoon.
groeten! -
23 Mei 2016 - 09:49
Ineke Majoor:
Hoi Henk en Adrie,
Ja ik denk ook het laatste weekje voor jullie. Maar wat leuk om de reis te volgen en hoop het hele verhaal en de foto's te zien als jullie rerug zijn. Wij liggen met de boot in Amersfoort en het weer slecht, regen en nog eens regen. Maar ja we zijn weg en hebben het fijn met elkaar.
Groetjes ook van Bert.